Дали знаете дека оваа веб страна дневно ја посетуваат стотина посетители и голем број од нив сами си порачуваат делови?
Организираме бесплатна достава за порачки над 2000ден.
Дуќанот повеќе не работи, нарачајте од тука и праќаме по КАРГО !
Затоа што: сите информации, цени се реални и точни. Секојдневно се ажурираат податоците од искусен тим за продажба на мотоделови.
Бескрајно ќе ви бидеме благодарни ако и Вие станете дел од среќните и задоволни корисници.
Плаќање при превземање на пратката, без банки и картички. По направената порачка Ние ќе ви се јавиме на телефон за да ја потврдиме и договориме порачката. Достава до врата за 1 до 2 дена низ цела Македонија.